AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşle el ele tutuşmak

Kahve falında eşle el ele tutuşmak

Kahve falında eşle el ele tutuşmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, birlikteliğe başlayacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, ailenizde veya evinizde rahatsız edici ufak tefek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında eski eşle el ele tutuşmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşiyle el ele tutuşmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşle el ele tutuşmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine delalet eder.

Kahve falında yabancıyla el ele tutuşmak kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle el ele tutuşmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir