AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak huzurun bozulacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır üzerinde hararetli konuşmalar yapılan konularda, elinizden geldiği kadar adil olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle el ele tutuşmak alışveriş yapacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kazancının epey düşeceğine inanılır.

Kahve falında erkek el ele tutuşmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, onların mutlu haberlerini alacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşmak keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir