AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, bir yandan cenaze olacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek ekmeksiz kalacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği adamın karısını görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, iyiliklerden yüz çevirmeye delalet eder.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek barış ve sevgi içinde olacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında bir adamı dövmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir