AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek kazancında artış olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerle kıyaslandığında, sizin beklentileriniz hafif kalabilir.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek yönlendireceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği adamın karısını görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir adamı dövmek büyük bir ortaklığa girileceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında adamı dövmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek dertlerin uzaklaştırılacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir