AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamın karısını görmek

Kahve falında sevdiği adamın karısını görmek

Kahve falında sevdiği adamın karısını görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, büyük bir makama geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın karısını gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Kahve falında sevdiği adamın karısını görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, mevkie edineceğine alamet eder.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamı görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği adamı başkasıyla görmek işlerinin sarpa saracağına, saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamın çocuğunu görmek birçok yeni fikir edinileceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir