AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın adamı dövmek

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek zamanla daha çok para elde edeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, işinde verimsiz olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına rivayet eder.

Kahve falında bir adamı dövmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek alım gücünün zayıflamayacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında adamı dövmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir