AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, keyfin bozulacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek işveren koltuğunda oturacağına, işlerdeki verimin artacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında adamı dövmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Kahve falında bir adamı dövmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, dinde tartışmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir