AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, güvenini sarsacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da uygulamayla ilgili ipuçları kendisini gösterebilir.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek güzel günlerle tanışılacağına, işinde de hep başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek işindeki verimliliğinin artacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, hedeflerini tutturamayacağına delalet eder.

Kahve falında adamı dövmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bir adamı dövmek zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir