AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamı dövmek

Kahve falında bir adamı dövmek

Kahve falında bir adamı dövmek psikolojik olarak toparlanacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir adamı dövmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda özel bir kişiye gelecek planlarınızdan bahsedebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek kendisini iyi hissedeceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında adamı dövmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek ruh sağlığının bozulacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir adamı dövmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir