AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek

Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek

Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, büyük kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın karısını gördüyseniz:

  • Akılcı yaklaşımları belli konularda ilerlemenizde veya bazı problemlerin çözümünde size yardımcı olabilir.

Kahve falında sevdiği adamın karısını görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hasretin ve özlemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın çocuğunu görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği adamı başkasıyla görmek kalkınacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin adamı ağlarken görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir