AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamın elini tutmak

Kahve falında bir adamın elini tutmak

Kahve falında bir adamın elini tutmak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamın elini tutmak gördüyseniz:

  • İlk işiniz, bir yön değişikliği ya da yapısal değişiklikler olabilir.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, borçlarının hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği adamın elini tutmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir adamın elini tutmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamın elinden tutmak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamının elini sıkmak her zaman çok üzgün olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir