AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak gördüyseniz:

  • Sosyal uğraşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak verimi ve başarıyı yakalayacağına, mallarının artacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği adamın elini tutmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına delalet eder.

Kahve falında bir adamın elini tutmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin elini tutmak kazanılan paranın artacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak bolluk ve bereket yakalayacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin elini tutmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir