AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamın elinden tutmak

Kahve falında yaşlı adamın elinden tutmak

Kahve falında yaşlı adamın elinden tutmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendi işine sahip olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamın elinden tutmak gördüyseniz:

  • İlgiyi hak eden özel bir ilişkinize sahip çıkın.

Kahve falında yaşlı adamın elinden tutmak işlerinin rast gideceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinin elinden tutmak zor bir duruma düşüleceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden tutmak devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalettir.

Kahve falında kadının elinden tutmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşenin elinden tutmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında başbakanın elinden tutmak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, hoşgörülü biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ölünün elinden tutmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir