AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, fakirlerin zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak gördüyseniz:

  • Fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı adamın elinden tutmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek kötü ve zor günler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir adamın elini tutmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, işinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın elini tutmak o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir