AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamın elini tutmak

Kahve falında sevdiği adamın elini tutmak

Kahve falında sevdiği adamın elini tutmak güzel ve doğru işler yapacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği adamın elini tutmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide orta yolu bulmak zor olabilir.

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın elini tutmak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir adamın elini tutmak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun elini tutmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elini tutmak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir