AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak onun yolundan ayrılmayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, bedeninin de iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden gelebilecek olan kısıtlamalar hat safhaya ulaşabilir.

Kahve falında sevdiği adamın elini tutmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı adamın elini tutmak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, uzun sohbetler edeceğine işarettir.

Kahve falında bir adamın elini tutmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir adamın elini tutmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği erkeğin elini tutmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin elini tutmak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun elini tutmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, hüsrana uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir