AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir adamın elini öpmek

Kahve falında ölmüş bir adamın elini öpmek

Kahve falında ölmüş bir adamın elini öpmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir adamın elini öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda biraz ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında ölü adamın elini öpmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı bir adamın elini öpmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının elini öpmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, bereketli yağmurlara rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir adamın elini öpmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı adamın elini öpmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine inanılır.

Kahve falında din adamının elini öpmek şansının hep açık olacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir adamın elini öpmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, borcunun çok olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir