AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının boğazını kesmek

Kahve falında arkadaşının boğazını kesmek

Kahve falında arkadaşının boğazını kesmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, şen kahkahalar atacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Her durumda uyanık olmalı gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında arkadaşının boğazını kesmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının boğazını kesmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi işaret eder.

Kahve falında annenin boğazını kesmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının boğazını kesmek malların çoğalacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini boğazından kesmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ticarete atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir