AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamı dövmek

Kahve falında adamı dövmek

Kahve falında adamı dövmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, hedeflerine yaklaşacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, hayırlı haberler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adamı dövmek gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan kişiler söz konusu olabilir, sakinliğinizi koruyun.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işarettir.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, çok iyi işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işarettir.

Kahve falında adamı dövmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, esenlik içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir adamı dövmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir