AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı adamı dövmek

Kahve falında yaşlı adamı dövmek

Kahve falında yaşlı adamı dövmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, yarardan çok zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında yaşlı bir adamı dövmek yetkili bir göreve atanacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, hayırlı haberlere işarettir.

Kahve falında bir adamı dövmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, varlıklı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında bir adamın karısını dövdüğünü görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın adamı dövmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir adamı dövmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında adamın karısını dövdüğünü görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adamı dövmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir