AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek zor zamanlar yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, tüm dileklerin tutacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, helal rızka kavuşacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak isteklerine kavuşacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, uzun ve hayırlı bir ömre rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kendisine olan güveninin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, işlerinde atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir