AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak büyük bir kavgaya tutuşacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Bir plan, düzenleme veya randevu bazı konuların gelişiminde ya da ilerlemesinde etkili olabilir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalettir.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına alamet eder.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir