AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın en üstünde olmak

Kahve falında binanın en üstünde olmak

Kahve falında binanın en üstünde olmak kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, zor bir durumda kalacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında binanın en üstünde olmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir tecrübenin farklı faydaları olabilir.

Kahve falında binanın en üstünde olmak kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında binanın en üstüne çıkmak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında binanın en üst katında olmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenin en üstünde görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında geminin en üstünde olmak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir