AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenin en üstünde görmek

Kahve falında merdivenin en üstünde görmek

Kahve falında merdivenin en üstünde görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, borçlarının kapacağına yorulur.

Kahve falında merdivenin en üstünde gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Kahve falında merdivenin en üstünde olmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına yorulur.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenin en üstünde görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak uğradığı zararları telafi edeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın en üstünde olmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında geminin en üstünde olmak geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven üstünde olmak hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir