AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın en üstüne çıkmak

Kahve falında binanın en üstüne çıkmak

Kahve falında binanın en üstüne çıkmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, insanlarla iç içe olacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, yaşamın kolaylaşacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binanın en üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden yapılmış planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında binanın en üstüne çıkmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet eder.

Kahve falında binanın en tepesine çıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bina üstüne çıkmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında binanın en üstünde olmak zengin bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında binanın en üst katında olmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir