AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin en üstünde olmak

Kahve falında geminin en üstünde olmak

Kahve falında geminin en üstünde olmak çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, hastalıkların son bulacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında geminin en üstünde olmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri siz çok fazla beğeniyor.

Kahve falında geminin en üstünde olmak kendine olan güvenini yitireceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstünde olmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında binanın en üstünde olmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak anne babanın üzüntü duyacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstünde görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında denizin üstünde gemiye binmek ilişkiye huzurun geleceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına delalet eder.

Kahve falında geminin üstünde görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz üstünde gemide olmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir