AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın en üst katında olmak

Kahve falında binanın en üst katında olmak

Kahve falında binanın en üst katında olmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, yeni işlere atılacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, belalı insanlara denk geleceğine yorulur.

Kahve falında binanın en üst katında olmak gördüyseniz:

  • Ciddi bir yapıdasınız.

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak gönlünce bir yaşamı olacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binanın en üst katında olmak verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evin en üst katına çıkmak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, şöhretli biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak parasal krizler yaşanacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına alamet eder.

Kahve falında binanın üst katına çıkmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına delalet eder.

Kahve falında binanın üst katında olmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir