AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın en üst katına çıkmak

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, işlerin rast gideceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak gördüyseniz:

  • Orijinal yatırımlar karlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında binanın en üst katına çıkmak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında binanın en üst katında olmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine inanılır.

Kahve falında evin en üst katına çıkmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında binanın üst katına çıkmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına işarettir.

Kahve falında apartmanın en üst katında olmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartmanın en üst katında oturmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında binanın üst katında olmak hastalıkların şifa bulacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir