AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın çatısını görmek

Kahve falında binanın çatısını görmek

Kahve falında binanın çatısını görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, tazeleneceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yolunda devam edeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın çatısını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda hareket var.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bina çatısı görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir binanın çatısında olduğunu görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalettir.

Kahve falında binanın çatısını görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın çatısında olmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir