AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina temeli atmak

Kahve falında bina temeli atmak

Kahve falında bina temeli atmak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, elindekileri kaybedeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bina temeli atmak gördüyseniz:

  • Kendi kişiliğinizden taviz vermemelisiniz.

Kahve falında bina temeli atmak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında binanın temelini görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bina temeli kazmak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında bina temeli görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir evin temelini atmak zengin olunacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin temelini atmak büyük sorunlar yaşayacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami temeli atmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında temel atmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, yeteneklerini geliştirmeye rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir