AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina temeli kazmak

Kahve falında bina temeli kazmak

Kahve falında bina temeli kazmak endişelerinin yerini umudun alacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, elinin darda kalmayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında bina temeli kazmak gördüyseniz:

  • İnsanları eğlendirerek oyalamaya çalışmanız yeterli olmayabilir.

Kahve falında bina temeli kazmak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına yorulur.

Kahve falında temel kazmak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında ev temeli kazmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, huzurun kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında inşaat temeli kazmak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin temelini kazmak evlilik yolunda engeller çıkacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binanın temelini görmek moral bozukluğu yaşanacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına alamet eder.

Kahve falında bina temeli atmak ulvi kimse haline geleceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında bina temeli görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir