AnaSayfa / Genel / Kahve falında bina temeli görmek

Kahve falında bina temeli görmek

Kahve falında bina temeli görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, işlerinin yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında bina temeli gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Kahve falında bina temeli görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında binanın temelini görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bina temeli atmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işaret eder.

Kahve falında bina temeli kazmak özel muamele göreceğine, patron koltuğuna yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni ev temeli görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, eşlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev temel görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kazılmış temel görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında temel eşmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir