AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin temelini atmak

Kahve falında evin temelini atmak

Kahve falında evin temelini atmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, onların başarıları ile övüneceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında evin temelini atmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar olumlu şeyler vaat ediyor olabilir.

Kahve falında evin temelini atmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir evin temelini atmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında temel atmak aile bireylerinin arasının açılacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev temeli atmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bina temeli atmak birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında cami temeli atmak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında inşaat temeli atmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ev temel atmak hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir