AnaSayfa / Genel / Kahve falında temel atmak

Kahve falında temel atmak

Kahve falında temel atmak telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında temel atmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı olursanız maddi kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında inşaat temeli atmak eşiyle arasına nifak sokulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev temeli atmak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında temel atmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin temelini atmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Kahve falında ev temel atmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında bina temeli atmak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında cami temeli atmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir evin temelini atmak iş hayatında çok zarar edileceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir