AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami temeli atmak

Kahve falında cami temeli atmak

Kahve falında cami temeli atmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında cami temeli atmak gördüyseniz:

  • İşbirliği veya ortaklık durumuna girebilirsiniz.

Kahve falında cami temeli atmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami temeli görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ev temeli atmak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalettir.

Kahve falında evin temelini atmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara rivayet etmektedir.

Kahve falında bina temeli atmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir evin temelini atmak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ev temel atmak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına inanılır.

Kahve falında eve temel atmak planların aksayacağına, lüks, konfor içinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir