AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın temelini görmek

Kahve falında binanın temelini görmek

Kahve falında binanın temelini görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın temelini gördüyseniz:

  • Bırakın herkes tartışarak tüm gücünü kaybetsin, siz ardından hoş bir şekilde sunumunuzu yapabilir veya fikrinizi açıklayabilirsiniz.

Kahve falında bina temeli görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine işaret eder.

Kahve falında bina temeli atmak elinin darlaşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına alamet eder.

Kahve falında bina temeli kazmak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında binanın temelini görmek uzaktan haberler işiteceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine işarettir.

Kahve falında bir evin temelini görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında ev temel görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temel taşı görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında inşaat temeli görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir