AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evin temelini atmak

Kahve falında bir evin temelini atmak

Kahve falında bir evin temelini atmak çalışmalarının beğenileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Kahve falında bir evin temelini atmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında evin temelini atmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir evin temelini atmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işarettir.

Kahve falında eve temel atmak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine alamet eder.

Kahve falında inşaat temeli atmak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ev temeli atmak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında ev temel atmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bina temeli atmak yenilgiye uğramış hissedeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temel atmak başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir