AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binanın çatısında olmak

Kahve falında yüksek binanın çatısında olmak

Kahve falında yüksek binanın çatısında olmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, iş hayatında başarılı olmaya, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, bereketli günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek binanın çatısında olmak gördüyseniz:

  • Akıl dışı durumlar ya da yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak hayallerinin söneceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek binanın çatısında olmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine işarettir.

Kahve falında bina çatısı görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında binanın çatısını görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binanın çatısında olmak sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binanın çatısına çıkmak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir