AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan çamur görmek

Kahve falında akan çamur görmek

Kahve falında akan çamur görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına delalettir.

Kahve falında akan çamur gördüyseniz:

  • Sağlıklı karar veremeyeceğinizi göz önünde bulundurmadan birşeye teşebbüs etmemelisiniz.

Kahve falında çamurlu akan su görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu akan dere görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, önemli atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında akan çamurlu su görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına inanılır.

Kahve falında çamur akan dere görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan çamur görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında akan sudan su içmek kişinin güzel işler yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kafadan akan kan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir