AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan çamurlu su görmek

Kahve falında akan çamurlu su görmek

Kahve falında akan çamurlu su görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında akan çamurlu su gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışları hakkında yorum yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında çamurlu akan su görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan çamurlu su görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında akan çamur görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, arkadaştan görülecek faydaya alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu akan dere görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında çamur akan dere görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine yorulur.

Kahve falında akan kirli su görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan suyun önünü kesmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavandan akan su görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, geçiminin zor hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir