AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan sudan su içmek

Kahve falında akan sudan su içmek

Kahve falında akan sudan su içmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, huzurlu günlerin biteceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, sağlığından olacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında akan sudan su içmek gördüyseniz:

  • Size önem veren kişileri etkileyebilecek ya da şaşırtabilecek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında akan sudan su içmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine işarettir.

Kahve falında akan sudan içmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında akan sudan su doldurmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında musluktan akan su içmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, ruhlarına mevlit okutacağına işarettir.

Kahve falında akan dereden su içmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet eder.

Kahve falında akan su içmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında akan sudan atlamak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında akan sudan abdest almak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir