AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına inanılır.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak gördüyseniz:

  • Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden akan temiz su görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su akan çeşme görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden akan su görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında çeşmede su doldurmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden bidona su doldurmak yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, yeni bir çevre edinileceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işarettir.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir