AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu akan su görmek

Kahve falında çamurlu akan su görmek

Kahve falında çamurlu akan su görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu akan su gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendine göre yerlere odaklansın.

Kahve falında çamurlu akan su görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında akan çamurlu su görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çamur akan dere görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu akan dere görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında akan çamur görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında akan berrak su görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine yorulur.

Kahve falında dağdan akan su görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında akan bulanık su görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir