AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan akan kan görmek

Kahve falında kafadan akan kan görmek

Kahve falında kafadan akan kan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kafadan akan kan gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında kafadan akan kan görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, hayırlı haberlere işaret eder.

Kahve falında kafadan kan akmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan kan aldırmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, işinde uzmanlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan kan gelmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet eder.

Kahve falında kafadan bit temizlemek canının ve malının garantide olacağına, yönetici olacağına alamet eder.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafadan bıçaklanmak Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir