AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan bal görmek

Kahve falında akan bal görmek

Kahve falında akan bal görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına delalettir.

Kahve falında akan bal gördüyseniz:

  • Özel bir problemin asıl nedenlerini bulmanız gerekebilir.

Kahve falında akan bal görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında akan suyun yönünü değiştirmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akan suyla abdest almak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda sürüklenmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suda yüzmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dereden akan su görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağlardan akan su görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir