AnaSayfa / Genel / Kahve falında dereden akan su görmek

Kahve falında dereden akan su görmek

Kahve falında dereden akan su görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, insanlar tarafından sevileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında dereden akan su gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Kahve falında su akan dere görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine alamet etmektedir.

Kahve falında akan dereden su içmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derede akan su görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dereden akan su görmek her konuda gelişme gösterileceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan su dere görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok su akan dere görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında çok akan dere görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hızlı akan dere görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir