AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suyun yönünü değiştirmek

Kahve falında akan suyun yönünü değiştirmek

Kahve falında akan suyun yönünü değiştirmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine yorulur.

Kahve falında akan suyun yönünü değiştirmek gördüyseniz:

  • Bir türlü çözümlenememiş bir konu kendi kendine kabul edilebilir bir hal alabilir.

Kahve falında akan suyun yönünü değiştirmek küslükleri gidereceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında yön değiştirmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, dik durmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında suya yön vermek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, huzur ve saadet bulacağına delalettir.

Kahve falında yöneticiyle kavga etmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında bayan yönetici görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, insanlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla ters yöne girmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yönünü bulamamak istenmeyen olayların olacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında namazı ters yönde kılmak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, vaaz ve nasihate delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir