AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilezik kırmak

Kahve falında bilezik kırmak

Kahve falında bilezik kırmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kazancını artıracağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında bilezik kırmak gördüyseniz:

  • Mücadeleden çekinmeyin sonuçta bir defa daha kazanan taraf siz olacaksınız.

Kahve falında altın bileziği kırmak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, hakkıyla kazanca inanılır.

Kahve falında bilezik kırmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik kırmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında adamın boynunu kırmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp kırmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye işarettir.

Kahve falında sazı kırmak huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, yeni çalışmalara girişileceğine yorulur.

Kahve falında birinin kafasını kırmak işlerin bozulacağına, maddi gücünün azalacağına delalettir.

Kahve falında çay kaşığı kırmak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir