AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp kırmak

Kahve falında kalp kırmak

Kahve falında kalp kırmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, yaptığı işte sivrileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, malın bereketinin artmasına tabir olunur.

Kahve falında kalp kırmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin söylediklerini kişisel algılamamanız veya eleştiriye açık olmanız olası tartışmaların önünü kesebilir.

Kahve falında kalp kırmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde kalp görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, kötü duygularından arınacağına işaret eder.

Kahve falında kalp krizi geçirmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında kalp atışı duymak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp hastası görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde pasta görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde kalp tutmak elinin döneceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kalbe dokunmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir