AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay kaşığı kırmak

Kahve falında çay kaşığı kırmak

Kahve falında çay kaşığı kırmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay kaşığı kırmak gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Kahve falında çay kaşığı kırmak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşık kırmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, geçimin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir kaşık kırmak çok daha fazla mesai harcayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay kaşığı vermek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çay kaşık görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında çay kaşığı almak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sıhhat kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay kaşığı çalmak artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında çok çay kaşığı görmek zorluklarla boğuşulacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir